Od 1990. osniva sopstveno privatno preduzeće i na taj način otvara vrata gradnje većih objekata. Preuzima veći broj građevinskih radnika iz posrnulog državnog preduzeća ‘Konstruktor’ i polako ali sigurno zauzima značajno mesto u gradnji. Prvi veći objekat na izgradnji stanova namenjenih tržištu, izvodi u Herceg Novom, površine 1480m² (današnja republika Crna Gora). Paralelno sa tim, odmah nakon uvođenja valute ‘novog dinara’ 1993. otpočinje pripreme za izgradnju prvog privatnog tržnog centra u Pančevu u tada slabo razvijenom naselju “Strelište”. Tim potezom, u to vreme, zapravo i formira tržiste nekretnina tj. uvodi konkurenciju još postojećim društvenim preduzećima. U periodu 1993.-1997. godine realizuje niz objekata namenjenih tržištu, a istovremeno izvodi radove na većem broju individualnih porodičnih kuća složenijih i zahtevnijih za gradnju. Još u to vreme, ukupan broj zaposlenih je bio 86, po strukturi od fizičkih radnika do diplomiranog građevinskog inžinjera. U tom periodu “Strelište” je dobilo 40 novih poslovnih prostora površine od 20-300 m². Nova faza u razvoju porodične firme Milenković, otpočinje 2005. godine investiranjem u 3 veće lokacije za stambeno poslovnu izgradnju namenjenoj tržištu u pomenutom naselju Strelište. U drugom konceptu organizacije preduzeće Milenković se pojavljuje kao investitor u izgradnji nekretnina, a poslove poverava iskusnim građevinskim firmama (naročito “Građevinaru Petrovič” iz Padine).

U tom periodu izgrađeno je više od stotinu stanova i 15 poslovnih prostora koji su svi odmah našli svoje kupce na tada već probirljivom trzištu nekretnina. Do sada, porodica Milenković je izgradila više od 20.000 m² kako stambenog tako i poslovnog prostora. 2010. godine Draganu Milenkoviću se pridružuju dva sina kako bi se nastavila porodična tradicija izgradnje. Udruženim snagama ulaze u projekat izgradnje prvog Smart Block-a u Pančevu sigurni u sopstveni uspeh kojim će ponuditi više od stotinu stanova za prijatan boravak i život urbane porodice, modernog dizajna i visokog komfora. Naš pristup poslu i iskustvo koje posedujemo, svrstava nas u respektabilnu firmu koja ravnopravno sa ostalim investitorima, učestvuje sa velikim procentom u izgradnji stanova u Pančevu, kao i firmu na čijoj strani je tradicija duga 30 godina uz kvalitet na najvišem nivou i trajno poverenje.

Prodajni salon

Prodajni salon

Otvoren je novi prodajni objekat na adresi Veljka Petrovića 11a, 26000 Pančevo. 

Opširnije

+381 63 666 691 /

Web stranica korisi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo za funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.