U višeporodičnom stambeno-poslovnom objektu ima ukupno 9 (devet) ulaza sa 228 stambenih jedinica sa potrebnim pratećim prostorima i ukupno 9 poslovnih prostora.

U podrumu višeporodičnog stambeno-poslovnog objekta Po+P+4+Ps predviđene su pomoćne, tehničke prostorije i podzemna garaža. Predviđena je podzemna garaža Po+0 ispod najvećeg dela parcele ( ispod dela saobraćajnice, parking mesta, ispod zelenih površina i staza u dvorištu objekta). Ulaz u garažu planiran je putem dve natkrivene rampe i natkrivenog stepeništa.  Pristup pešacima predviđen je stepeništima i liftovima. Podzemna garaža je podeljena po fazama u 8 delova

Pogledaj ponudu

Direktna ponuda

Trenutna ponuda

Smart Block Strelište u Pančevu je projektovan kao stambeno-poslovni kompleks. Urbani blok je projektovan po meri čoveka, za srećan i zadovoljan život jedne porodice. Zgrade su savremenog dizajna i dinamične forme. Spratnosti obuhvataju prizemlje, četiri sprata i peti - povučeni sprat na kome je moguće organizovati i ‘penthouse’ sa sopstevnom zelenom oazom. Smart Block se sastoji od tri objekta i gradi se fazno.

Pogledaj ponudu

Kvalitet i poverenje

Prednosti života u
SMART BLOCK+

U višeporodičnom stambeno-poslovnom objektu ima ukupno 9 (devet) ulaza sa 228 stambenih jedinica sa potrebnim pratećim prostorima i ukupno 9 poslovnih prostora.

Predviđena je podzemna garaža Po+0 ispod najvećeg dela parcele (ispod dela saobraćajnice, parking mesta, ispod zelenih površina i staza u dvorištu objekta). Ulaz u garažu planiran je putem dve natkrivene rampe i natkrivenog stepeništa.  Pristup pešacima predviđen je stepeništima i liftovima. Podzemna garaža je podeljena po fazama u 8 delova

228

Stanova

9

Poslovnih prostora

9794,21

Površina parcele / m²

9

Ulaza

Enterijer / Predlog uređenja

Dnevni boravak

Enterijer / Predlog uređenja

Trenutno na gradilištu

Status izgradnje

01.

Dobijene dozvole
13/01/2022

Preuzmite dozvolu
02.

Pripremni radovi
Završeno

03.

Konstrukcijski radovi
Trenutno se izvode radovi

04.

Unutrašnji radovi
Planirano 2023

05.

Spremno za useljenje!
Planirano 2023

+381 63 666 691 /

Web stranica korisi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo za funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.