063/300-615 | 063/666-691
office@smartblock.rs

Lokacija

Smart Block je lokacijski atraktivno pozicioniran u Pančevu u naselju 'Strelište' u okviru centralnog bloka 210 koji će imati karakter trga, a u čijoj neposrednoj blizini je predviđena izgradnja crkve kao i novog administrativnog centra vezanog za zadovoljenje zajedničkih potreba stanovnika naselja (lokalna mesna zajednica). Lokacijski je povučen od glavne ulice te je uticaj buke zanemarljiv.

U neposrednoj blizini budućeg bloka nalazi se atraktivni tržni centar 'Aviv park' Pančevo. Takođe, nedaleko se nalazi sportsko rekreativni centar 'Mladost' sa sportskim terenima, otvorenim i zatvorenim bazenom. U blizini su prelepe gradske zelene oaze Pančeva - 'Narodna bašta' i park prirode 'Barutana', koji se prostiru na površini od oko 10 hektara. Pomenute zelene oaze obiluju dečjim igralištima i pravi su raj za šetnju, sport i rekreaciju.

Gradskim autobuskim prevozom Smart Block je odlično povezan sa centrom grada Pančeva i ostalim delovima grada. Na svega 300 metara, nalazi se i stajalište Beovoza kojim će se planiranim završetkom dvokolosečne pruge krajem 2016. godine, Pančevo povezati sa Beogradom u sistemu metroa pa će se do Beograda stizati za 15 minuta.

Parking prostor

Planom generalne regulacije celine 2 (naselje 'Strelište') u otvorenim stambenim blokovima, a takav je upravo blok 210 kome priprada parcela 16097/2 na kojoj se gradi Smart Block, predviđeno je parkiranje na uređenim, javnim parking površinama. Dakle, parkiranje se vrši na parking mestima okolo celog bloka, a planom je predviđen dovoljan broj parking mesta kako bi zadovoljili potrebe svih stanara.

Udaljenost gradskih lokacija od Smart Block-a

TC Strelište 1 i TC Strelište 2 - 2 minuta

Tržni centar Strelište 1 i tržni centar Strelište 2, od Smart block-a udaljeni su svega 100 metara. Pomenuti tržni centri sadrže veliki broj lokala sa prehrambenom robom, roštiljem i brzom hranom, apotekama, piljarnicama, kafićima, kladionicama, pekarama, mesarama, fitnes centrom, plastikarnicama itd.

Pijačni trg Strelište - 5 minuta

Pijačni plato/trg koji obiluje velikim brojem tezgi i lokala, nalazi se na svega 5 minuta hoda od Smart Block-a. Pijaca uvek obiluje svežim voćem, povrćem i ostalim kućnim namirnicama.

Park prirode 'Narodna bašta' - 5 minuta

Narodna bašta je najveći i najstariji gradski park u Pančevu. Po nalogu prvog pančevačkog urbaniste, brigadnog generala Mihovila Mihaljevića, na jugoistočnom kraju grada je podignuta Narodna bašta. Tadašnji planeri su ovaj prostor organizovali po uzoru na nemačke parkove, koji su bili sinteza elemenata francuskih i engleskih parkova. Mlada buržoazija širom sveta je insistirala na izgradnji velikih parkova izvan centra naselja i time je Pančevo hvatalo korak sa svetom. I sada, park prirode narodna bašta je najpopularnije mesto za sport, rekreaciju i uživanje u prirodi u Pančevu.

Železnička stanica Beovoza - 5 minuta

Železnička stanica Beovoza nalazi se na 5 minuta hoda od Smart Block-a. Beovoz će svoju ponovnu popularnost dostignuti u 2016. godini spajanjem u metro liniji sa Beogradom tako da će građani Pančeva opet moći brže, češće i jeftinije da se povežu sa Beogradom.

Aviv park - najveći retail park u Srbiji - 10 minuta

Aviv park Pančevo je prvi retail park tog tipa u Srbiji. Sastoji se od velikog tržnog centra, bioskopa, restorana, kafića, McDonald’s restorana, megamarketa DIS, spa/wellness centra, fitness teretane, dečje igraonice kao i velikog parking prostora. Sve to, oslanja se na gradski park ‘Barutana’ koji pored gorepomenute Narodne bašte, takođe predstavlja zelenu oazu za opuštanje i rekreaciju u prirodi. U pomenutom parku Barutana, nalazi se i najveći otvoreni skejt park u Srbiji.

Gradski bazeni i sportski centar Mladost - 10 minuta

Sportski centar Mladost na Strelištu sastoji se od hale sportova u kojoj se održavaju svi profesionalni sportovi na parketu u Pančevu. Pored hale, nalaze se 2 velika fudbalska travnata terena na kojima se odvijaju treninzi mlađih generacija. SC Mladost obuhvata i zatvoreni bazen kao i otvoreni bazen olimpijskog tipa. Sve objekte prati parking sa velikim brojem parking mesta.

Centar grada - 20 minuta

Centar grada udaljen je oko 20 minuta hodom.

Gradski kej i reka Tamiš - 30 minuta

Gradski kej i reka Tamiš u svojoj najbližoj tački u odnosu na Smart Block, udaljeni su oko 30 minuta hodom. Gradski kej proteže se u dužini od oko 2 kilometra i obiluje ugostiteljskim i sportsko-rekreativnim objektima kao i mini parkovima za uživanje kraj reke. Takođe, na gradskom keju, nalazi se marina za brodove kao i stara železnička stanica sa muzejskim primerom starog voza koji je pretvoren u atraktivni kafić.
Vrh